Історія успіху. Як улюблена справа стала прибутковим бізнесом

Японська кухня, що не раз, то стає ближчою нам та доступнішою завдяки рестораторам, котрі намагаються розвивати культуру японської гастрономії у нашому регіоні. Один з таких – Роман Попель, власник суші-бару у Трускавці, Бориславі, а віднедавна і у Дрогобичі.

Новий заклад японської їжі «Ромасяй» нещодавно відчинив свої двері для усіх любителів суші в місті Котермака. Тут готують суші та роли за особливими технологіями. 

Зайшовши в приміщення «Ромасяй» стає зрозуміло, що все тут зроблено з любов’ю: затишний інтер’єр, атмосфера спокою панують в закладі. За просторими вікнами відкривається вид на величну австрійську віллу та старовинну вулицю Івана Франка.

Власник закладу розповідає, що задовго до ідеї створення бізнесу він часто готував роли для своїх близьких. З часом прийшло натхнення приносити насолоду від смачної і корисної їжі не тільки  своїм рідним. Так і з’явився «Ромасяй».

Все починалося з доставки суші, де працював сам Роман. Неодноразово любителі ролів висловлювали бажання смакувати їх у фірмовому закладі. Це дало поштовх для відкриття невеличкого кафе спочатку у Трускавці, згодом у Бориславі, а відтепер і в Дрогобичі.

Його підтримкою і музою завжди була і є дружина Оля. Вона є душею закладу.

 Засновник «Ромасяй» вважає, що запорукою найсмачніших ролів є якісні, найсвіжіші інгредієнти та індивідуально підібрана рецептура. За таким принципом і працюють в суші-бар «Ромасяй». А завдяки злагодженій роботі дружнього колективу, суші тут смакують усім і по-особливому!

 З нетерпіння чекаємо зустрічі з нашими гостями, котрі доповнять атмосферу закладів «Ромасяй» своїми щирими емоціями, посмішками та позитивом!», -  Роман Попель та команда суші-бару "Ромасяй".

Новини компаній
10:00, 29 квітня