Історія успіху. Як улюблена справа стала прибутковим бізнесом

Історія успіху. Як улюблена справа стала прибутковим бізнесом

Японська кухня, що не раз, то стає ближчою нам та доступнішою завдяки рестораторам, котрі намагаються розвивати культуру японської гастрономії у нашому регіоні. Один з таких – Роман Попель, власник суші-бару у Трускавці, Бориславі, а віднедавна і у Дрогобичі.

Історія успіху. Як улюблена справа стала прибутковим бізнесом, фото-1

Новий заклад японської їжі «Ромасяй» нещодавно відчинив свої двері для усіх любителів суші в місті Котермака. Тут готують суші та роли за особливими технологіями. 

Історія успіху. Як улюблена справа стала прибутковим бізнесом, фото-2

Зайшовши в приміщення «Ромасяй» стає зрозуміло, що все тут зроблено з любов’ю: затишний інтер’єр, атмосфера спокою панують в закладі. За просторими вікнами відкривається вид на величну австрійську віллу та старовинну вулицю Івана Франка.

Історія успіху. Як улюблена справа стала прибутковим бізнесом, фото-3

Власник закладу розповідає, що задовго до ідеї створення бізнесу він часто готував роли для своїх близьких. З часом прийшло натхнення приносити насолоду від смачної і корисної їжі не тільки  своїм рідним. Так і з’явився «Ромасяй».

Історія успіху. Як улюблена справа стала прибутковим бізнесом, фото-4

Все починалося з доставки суші, де працював сам Роман. Неодноразово любителі ролів висловлювали бажання смакувати їх у фірмовому закладі. Це дало поштовх для відкриття невеличкого кафе спочатку у Трускавці, згодом у Бориславі, а відтепер і в Дрогобичі.

Історія успіху. Як улюблена справа стала прибутковим бізнесом, фото-5

Його підтримкою і музою завжди була і є дружина Оля. Вона є душею закладу.

Історія успіху. Як улюблена справа стала прибутковим бізнесом, фото-6

 Засновник «Ромасяй» вважає, що запорукою найсмачніших ролів є якісні, найсвіжіші інгредієнти та індивідуально підібрана рецептура. За таким принципом і працюють в суші-бар «Ромасяй». А завдяки злагодженій роботі дружнього колективу, суші тут смакують усім і по-особливому!

Історія успіху. Як улюблена справа стала прибутковим бізнесом, фото-7

 З нетерпіння чекаємо зустрічі з нашими гостями, котрі доповнять атмосферу закладів «Ромасяй» своїми щирими емоціями, посмішками та позитивом!», -  Роман Попель та команда суші-бару "Ромасяй".

#місцевий_бізнес #Ромасяй #Дрогобич #новини #новиниДрогобича #новиниДрогобич
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Коментарі